Ferry bedankt!

(11-01-2020)
FERRY BEDANKT!

In sommige situaties is het onmogelijk om bepaalde feiten volledig en correct boven water te halen. Vandaar dat ik me onderstaand graag bedien van het stijlfiguur "opzettelijke overdrijving" om onze oprecht grote dank uit te spreken aan Ferry Visser.

Na 53 jaar lidmaatschap van de werkgroep RTC zuid, een half miljoen kilometers in een blauwe Ford, 15.000 palen opruimen, 1912 vergaderingen, 3500 ad hoc beslissingen, 198 gesprekken met emotionele spelers, 22 verschillende versies van beleidsplannen, 677 verzoeken om vrijwilligers, 500 trainingen geven, 68.000 mailtjes en minstens zoveel telefoontjes en appjes, 300 georganiseerde wedstrijd en en toernooien en vooral gedurende al die jaren 24/7 beschikbaarheid voor wat dan ook........heeft Ferry Visser in de loop van afgelopen seizoen afscheid genomen van de werkgroep RTC Zuid.

Ik ben ervan overtuigd dat ik spreek namens alle mensen waarmee hij op zijn gedreven en soms onorthodoxe manier heeft samengewerkt, als ik hiermee onze ontzettend grote dank uitspreek voor alle bijdragen aan de talentontwikkeling in Zuid.

We raadplegen hem in voorkomende gevallen nog graag als wikiferry en zeggen nogmaals oprecht....

FERRY BEDANKT !!!

Namens de werkgroep RTC Zuid,
Peter van Montfort


 
[terug]   Nieuws


Trainingen RTC Zuid hervat in september 2020
De werkgroep RTC Zuid heeft, in lijn met advies ... [meer]   Agenda


Home