Terugblik RTC jaar 2019

(11-01-2020)

Wat een jaar !!

Challenge 2018.
Informele gesprekken tussen gedreven ouders van nog gedrevener spelers. Meningen, feiten, halve waarheden en wistjedatjes worden gedeeld en versterkt door de veel te dure, maar lekker sterke koffie van het Topsportcentrum.
Zoals te doen gebruikelijk dus.

Toch ontstaat er in de loop van de dag iets dat met enig gevoel voor drama alarmfase 1 genoemd mag worden. Na nog een rondje of 3 van de challengekoffie, die wel steeds bitterder lijkt te worden, ontstaat er en soort van conclusie.

Met "we zien het wel" gaan we het niet redden….

Zie hier......de basis voor het ontstaan van de nieuwe werkgroep RTC zuid.

Vanaf dat moment is er ongelofelijk veel gebeurd waar eenieder die op welke manier dan ook betrokken is bij de selectieteams van Zuid, vanalles van zal, kan en vooral ook mag vinden.

Spelers selecteren, nieuwe trainers, kleding, accommodaties, wedstrijden, scheidsrechters, draaiboeken, richtlijnen, reglementen, wijzigingen, toernooien, voeding, overnachtingen, busjes, schotklokkers, afmeldingen, indelingen van regio's, vergaderingen in Zeist en emoties.....veel emoties....vormen slechts een willekeurige en onvolledige bloemlezing van wat er zich zoal in een RTC seizoen afspeelt.

Een volledige en objectieve terugblik op het afgelopen seizoen is daarmee dan ook meteen onmogelijk in een samenvatting te vangen. Die laten we dan ook graag over aan een ieders persoonlijke, en daarmee per definitie subjectieve maar zeer waardevolle mening.

De meest tastbare resultaten zijn natuurlijk 4 teams met 8 trainers/coaches en 4 teambegeleiders die de regio Zuid hebben vertegenwoordigd op de afgelopen Challenge.

De feiten zijn dat we als werkgroep met heel veel passie en gedrevenheid keihard gewerkt hebben om het voor alle betrokkenen zo goed mogelijk te regelen.

Is dat gelukt??

Gelukkig niet, want dat zou betekenen dat er geen ruimte meer is voor verbetering.
Vanaf deze plek nodigen we dan ook iedereen die op welke manier dan ook betrokken is, of zich om welke reden dan ook betrokken voelt, bij de ontwikkeling van onze vele talentvolle korfballers ons te helpen om het inmiddels begonnen RTC jaar 2020 nog succesvoller te maken.
Jullie reeds eerder genoemde persoonlijke en daardoor per definitie subjectieve maar zeer waardevolle mening is ook in 2020 onontbeerlijk.
Graag tot ziens in de zaal of op het veld !!

Werkgroep talentontwikkeling RTC Zuid
Rob, Peter, Marion, Kitty en Nadia.

 
[terug]   Nieuws


Trainingen RTC Zuid hervat in september 2020
De werkgroep RTC Zuid heeft, in lijn met advies ... [meer]   Agenda


Home